You are here:Főoldal»Hírek

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről 

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Hatósági Főosztály II.

Földhivatali Osztálya 6724 Szeged, Kálvária sgt. 41-43. szám alatti ügyfélszolgálatán

 2017. augusztus 30. (szerda) és 2017. szeptember 04. (hétfő) között az ügyfélfogadás szünetel. 

 

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Mindszenti Kormányablak (6630 Mindszent, Köztársaság tér 6.) ügyfélfogadása
 
2017. augusztus 22. napján áramszünet miatt szünetel.
 
Megértésüket köszönjük!

Szent István nap Csongrád megyei elismerésekkel

Immár hagyományos módon, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont a Csongrád megyei Szent István napnak. A szervező megyei önkormányzat, a megyei kormányhivatal, a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnoksága, valamint a házigazdák az ország születésnapja alkalmából egész napos látványos programmal készülnek. Hagyományőrző és modern technikát felvonultató katonai bemutatók, megyei civil értékek tárháza, nomád park, élő skanzen és az Európában fellelhető magyar emlékeket bemutató kiállítás egyaránt várja az itt ünneplőket. A magyar államiság bölcsőjének számító emlékhelyen az ünnepnap szónoka Gulyás Gergely, a Magyar Országgyűlés törvényhozásért felelős alelnöke lesz.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal

az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény alapján  

pályázatot hirdet

Szegedi Járási Hivatal Hatósági Főosztály II. Útügyi Osztályára

útügyi szakügyintéző

munkakör betöltésére.

 

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Belső Ellenőrzési Osztályára

belső ellenőr

munkakör ellátására, határozatlan idejű, heti 40 órás állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg:

Csongrád Megyei Kormányhivatal

                       

a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Csongrád Megyei Kormányhivatal 
Szegedi Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály

munkavédelmi szakügyintéző

munkakör betöltésére.

Monday, 14 August 2017 10:14

Palotára gurult a kormányablak

Péntek délelőtt nem kellett Makóra vagy Mezőhegyesre utazniuk a csanádpalotaiaknak ahhoz, hogy személyi igazolványt vagy lakcímkártyát csináltassanak. Mobil kormányablak érkezett a városba, s ott intézhették el hivatalos ügyeiket a lakosok. A palotaiak nagyon szeretnék, ha állandó kormányablakuk lenne.

Jelenleg a Körös-toroki napokon vendégeskedik, de jövő héten már a makói járásba viszi helybe a hivatali ügyintézés lehetőségét a Csongrád Megyei Kormányhivatal mobilizált kormányablaka. A hőség idején, a legjobb helyen, a csongrádi vízparton kereshetik fel a Járási Hivatal standját, ahol a Kormányablak buszban akár személyigazolványt, vagy lakcímkártyát is intézhetnek a fesztiválozók, szombat este 6 óráig.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályára

igazgatási ügyintéző

 

munkakör ellátására, határozott idejű, teljes munkaidős, állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg: 

Idén is különleges programmal várja augusztus 20-án a vendégeket az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. Ezúttal a honvédelem ügyét és azon értékeket állítják a program középpontjába a szervezők, amelyekkel Csongrád megye civil szervezeti büszkélkednek. A nemzeti ünnepet évek óta közösen szervező Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat arra invitálja a megye civil szervezeteit, hogy a hagyományosan nagy népszerűségnek örvendő eseményen mutassák be magukat, tevékenységüket. Emellett látványos honvédelmi bemutatóra is készülhetnek a park látogatói, amelynek keretében hagyományőrzők és a Magyar Honvédség egyedülálló, különleges rendeltetésű ezrede is bemutatózni fog. Az ünnepnap szónoka Gulyás Gergely, a Magyar Országgyűlés törvényhozásért felelős alelnöke lesz.

Megújult a Csongrádi Járási Hivatal épülete is 

Kétszeresen is készül a Csongrádi Járási Hivatal a hétvégére: csütörtökön készül a szervezet bemutatni annak az energetikai felújításnak az eredményét, amelynek köszönhetően számottevően javult az épület állaga, megjelenése és csökken a fenntartási költsége. Ugyanezen a napon kezdi meg az ügyfelek fogadását a megyei kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata a Körös-Toroki Napok rendezvényén. A Kormányablak busz csütörtök délutántól szombat estig áll a fesztiválozó közönség szolgálatában.

Közérdekű adatok