You are here:Főoldal»Hírek

Tájékoztató a pénzbeli ellátások ügyintézésének változásáról 

CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

SZEGEDI JÁRÁSI HIVATAL 

HIRDETMÉNY 

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztályához 2017. július 01-től a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatók a csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, táppénz és baleseti táppénz iránti kérelmeket kizárólag elektronikus úton nyújthatják be.

Felhívjuk azon foglalkoztatók figyelmét, akik az elektronikus ügyintézéshez regisztrációval még nem rendelkeznek, hogy a Regisztrációs lapot mielőbb juttassák el az illetékes hatóság részére.

 A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal Földhivatali Osztályára

ingatlan-nyilvántartási szakügyintéző 

munkakör ellátására, határozott idejű, teljes munkaidős, ingatlan-nyilvántartási, földforgalmi és földműves nyilvántartási, földhasználati nyilvántartási szakterületre, állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg: 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal

Hatósági és  Gyámügyi Osztályára

gyámügyi szakügyintéző

munkakör ellátására, 2 fő részére, határozott idejű, teljes munkaidős, gyámügyi szakterületre állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályára

élelmiszerbiztonsági felügyelő  

munkakör ellátására, határozatlan  idejű, teljes munkaidős, állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági szakterületre, állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg: 

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. május 30-i bejelentése alapján 2017. július 1-jétől 2017. augusztus 31-ig tartó időszakban ismét foglalkoztathatók a „Nyári diákmunka” program keretében a diákok helyi önkormányzatoknál vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél.

A magas hőmérsékletek elleni védekezés céljából az Országos Környezetegészségügyi Intézet és az Országos Tisztifőorvosi Hivatal 2005-ben létrehozott egy hőség-előrejelző rendszert. A magyarországi viszonyokra érvényes hőhullám meghatározás eszerint: legalább három egymást követő napon a napi középhőmérséklet az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás előrejelzése alapján meghaladja a 25 ºC-ot (max. 35-37 ºC). A hőhullámok káros hatásainak csökkentése, illetve megelőzése érdekében kialakult a háromfokozatú hőségriasztás. Fokozatai a hőmérsékleti küszöbérték meghaladásának szintjeitől és az előre jelzett időtartamtól függnek.

A címben szereplő kijelentés akár egy találós kérdés is lehetne, de mi most eláruljuk a megfejtést: a hiteles mérőeszközök. A témában kedden tartottak szakmai fórumot a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épületében.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály
Növény-és Talajvédelmi Osztálya várja azon vállalkozók (egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, gazdasági társaság, egyéb szervezetek) jelentkezését, akik vállalkozási szerződés alapján el tudják látni az Osztály által 2017. évben, a parlagfű ellen elrendelt közérdekű védekezési feladatokat.

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály Vidékfejlesztési Osztályára

kérelemkezelési szakreferens

munkakör ellátására állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg:

Közérdekű adatok