Ön itt van:Főoldal»Hírek»Százezredik ügyfelét köszöntötte a mórahalmi kormányablak
 

A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

2017.10.10, kedd

Százezredik ügyfelét köszöntötte a mórahalmi kormányablak

A 2606-os sorszám hozott szerencsét Szaniszló Zoltánnénak, akit kedden délelőtt a mórahalmi kormányablak munkatársai százezredik ügyfelükként köszönthettek.

„Nem első alkalommal járok a helyi ügyfélszolgálatánál, minden esetben kedvesen fogadtak, mégis meglepett a százezredik ügyfélnek járó ünnepi fogadtatás” – mondta el portálunknak Szaniszló Zoltánné, aki jelenleg elektronikus személyi igazolványra adta be igénylési kérelmét. Kiemelte, meglátása szerint a kisvárosi kormányablaknak külön hangulatot ad, hogy az ügyintézők türelemmel fordulnak az ügyfelek felé, ezzel is gyorsabbá és barátságosabbá téve az ügyintézést.

A Mórahalmi Járáshivatal Kormányablaka 2015. márciusában kezdte meg működését a járásszékhelyen.

Két és fél éves tevékenysége alatt elérte az százezres ügyfélszámot, amely mindenképp kiemelkedőnek számít.

A kezdeti időszakban 265 ügykörben állt a járásban élők rendelkezésére a hivatal, ez a szám azóta 1800-ra nőtt. A hivatal legnépszerűbb szolgáltatásai a személyi okmányokhoz, illetve a gépjármű okmányainak intézéséhez kapcsolódnak.

„Bízom benne, ügyfeleink mindig megértő és szolgálatkész kollégákkal találkoznak a kormányablakokban, hiszen a küldetésünk az, hogy minden igényt minél gyorsabban és zökkenőmentesebben teljesítsünk” – fogalmazott Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja. Majd felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányablakok arculatának kialakítása számos uniós projektekben való részvétellel tudott megvalósulni. A legutolsó beruházásuk eredménye egy napelemes rendszer elhelyezése volt a mórahalmi épület tetején, amely költséghatékonyabbá tette a működtetést. A megyei kormánymegbízott fontos szempontnak tekinti, hogy kulturáltabb környezetben tudják fogadni az ügyfeleket, és az ott dolgozóknak is komfortosabb munkakörülményeket biztosítsanak.

A százezredik ügyfelet emléklappal köszöntötte Juhász Tünde és Szántó Mária járási hivatalvezető a kormányablak ügyfélterében.

Hivatkozások