Ön itt van:Főoldal»Hírek»Kétszáz kormányhivatali dolgozó ad vért a jövő héten
 

A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

2017.11.13, hétfő

Kétszáz kormányhivatali dolgozó ad vért a jövő héten

November 13-tól, azaz hétfőtől november 17-e péntekig tart a Véradó hét, amelynek keretében ismét vért adnak az állami tisztviselők. A Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai közül előzetesen több mint kétszázan csatlakoztak a Miniszterelnökség felhívásához. 

Az állami tisztviselőket hagyományosan minden évben kétszer hívják vért adni – ez már a 14. alkalom. Az országos akciót jellemzően olyan időszakok előtt szervezik, amikor gyakoribb az átmeneti vérhiány: a nyár elején és a tél beköszönte előtt. A kijelölt héten, Budapesten minden nap más minisztériumban, illetve a megyei kormányhivatalokban is van lehetőség a véradásra. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal akcióhoz csatlakozó dolgozóinak létszáma eddig mindig meghaladta a 100-150 főt, ezúttal azonban több mint kétszázan jelentkeztek a felhívásra. A szegedi véradáson a Kormányhivatal központi épületének földszintjén, 150-nél is többen fognak megjelenni. A Csongrád Megyei Vérellátó Szolgálat munkatársai a Csongrád teremben 10 és 15 óra között várják őket, a járási hivatalok dolgozói pedig a makói, hódmezővásárhelyi, szentesi véradó állomásokon adnak vért a héten. 

Várjuk a sajtó munkatársait is a szegedi eseményen, délelőtt 10 órakor (Rákóczi tér 1.). 

Itt dr. Holubán Csilla, a Szegedi Járási Hivatal vezetője áll a sajtó munkatársai rendelkezésére. 

Szeged, 2017. november 11. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

 

Hivatkozások