Ön itt van:Főoldal»Hírek»Mintegy 100 kilogramm csokoládét gyűjtött a kormányhivatal
 

A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

2017.12.15, péntek

Mintegy 100 kilogramm csokoládét gyűjtött a kormányhivatal

Még november végén hirdette meg a Karitáció Alapítvány az adventi csokigyűjtő akcióját azzal a szándékkal, hogy bohócdoktorai tevékenységét segítse.

Több szervezettel közösen megálmodott céljuk, hogy mintegy 1000 gyermek ünnepét tegyék boldogabbá a december 15-ig meghirdetett akcióval. Ehhez járul hozzá holnap a Csongrád Megyei Kormányhivatal 93 kilogramm édességgel.

A hivatal minden szervezeti egysége csatlakozott a felhíváshoz. Heteken át gyűjtötték a szegedi, Rákóczi téri épület portáján a csokoládét.

A figyelemfelhívó „gyűjtőpont” különösen eredményesen működött, mert nem csak az állami tisztviselők, hanem az ügyfelek is szép számmal adtak csokoládét.

Az elmúlt napokban összegyűjtött édességet – az ügyfelek és a hivatal közös ajándékát december 15-én, adta át az alapítvány elnökének, Wéhli Márknak dr. Juhász Tünde kormánymegbízott.

 

Forrás: szegedma.hu

Hivatkozások