Ön itt van:Főoldal»Hírek»Átadták a kisteleki NAV ablakot
 

A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

2018.01.08, hétfő

Átadták a kisteleki NAV ablakot

A kormányablakok ügykörei és a családtámogatási, és társadalom-biztosítási ügyintézés mellett ezen túl a NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek a városban, így számottevően bővül az egy helyen elintézhető hivatalos ügyek száma.

Január 5-én adta át a lakosságnak a Kisteleki Járási Hivatal Kormányablakában az új ügyfélszolgálati helyet, NAV ablakot dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, Farkas Sándor országgyűlési képviselő és dr. Makó András, a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója. A Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adóigazgatósága együtt nyitotta meg a NAV ablakot, ahol az ügyfelek a jövőben heti két alkalommal, csütörtöki és pénteki napokon intézhetik adózással kapcsolatos ügyeiket. 

 

Ezzel a kormányablakok ügykörei és a családtámogatási és társadalombiztosítási ügyintézés mellett ezen túl a NAV szolgáltatásai is elérhetők lesznek, így számottevően bővül az egy helyen elintézhető hivatalos ügyek száma. A családok és a vállalkozások mindennapjait is segítő fejlesztéshez a Kisteleki Járási Hivatal épületét bővítették és a munkaállomások száma is nőtt.

 

Az avató ünnepségen Nagy Sándor, Kistelek polgármestere a lakosság nevében megköszönte a beruházást. Az eseményen a járás polgármesterei közül Búza Zsolt, Kormányos Sándor, Makra József, Máté Gábor és Ujvári László is  részt vett, valamint Antal Imre plébános.

 

Forrás: kistelekjaras.hu

Hivatkozások