A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

2011.09.18, vasárnap

Érettségi vizsgák

Általános tájékoztatás

Jelentkezés érettségi vizsgára

Érettségi vizsgadíj fizetésére vonatkozó információk

2017. őszi vizsgaidőszak

Nyilvánosságra hozott anyagok listája

Tájékoztató a 2017. október-novemberi érettségi vizsgaidőszakban használható történelmi atlaszokról

Érettségi vizsgaidőszak

Emelt szinten választható tárgyak listája

Általános tájékoztató a vizsgakövetelményekről

Az érettségivel - vizsgák, vizsgakövetelmények és -időszakok, vizsgaszabályzat - kapcsolatos aktuális jogszabályok és közlemények gyűjteménye

 

Ügyintézők elérhetőségei:

Petrik Sándorné:      62/680-499  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jani Jánosné:           62/621-473  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezés:

6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

Hétfőtől csütörtökig: 08:00-16:00 óráig

Pénteken. 08:00-13:00 óráig

Hivatkozások