Ön itt van:Főoldal»Álláspályázatok»Álláspályázat - Számviteli referens - munkakör betöltésére
2017. április 20., csütörtök 10:37

Álláspályázat - Számviteli referens - munkakör betöltésére

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Működést Támogató Főosztály Számviteli és Támogatási Osztályára

számviteli referens - főkönyvelő

munkakör ellátására, határozatlan idejű heti 40 órás állami tisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg:

Munkavégzés helye: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

Az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X. 20.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

az 1. számú melléklet 17. pontjának megfelelő gazdálkodási feladatkör, pénzügyi gazdálkodási és számviteli feladatok munkaterületen.

Tevékenységi körök meghatározása:

Éves nyitási, zárási feladatok ellátása. Havi, negyedéves zárási és egyeztetési feladatok ellátása. Az analitikus nyilvántartásokból érkező feladások egyeztetése a főkönyvi könyveléssel. Egyéb főkönyvi egyeztetések elvégzése. Havi költségvetési jelentés, negyedéves mérlegjelentés, éves beszámoló és egyéb jelentések, adatszolgáltatások elkészítése. A beszámolót alátámasztó leltározási feladatokban való részvétel. A könyvelési program törzseinek kialakításában, karbantartásában való közreműködés. A pénzügyi és számviteli feladatokat ellátó munkatársak részére szakmai segítség nyújtása. Közreműködés az osztályt érintő szabályzatok elkészítésében, aktualizálásában. Feladatait a Számviteli és Támogatási Osztály vezetőjének szakmai irányítása mellett látja el.

 

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság
 • Cselekvőképesség
 • Büntetlen előélet
 • Középfokú vagy felsőfokú szakirányú végzettség
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
 • Főkönyvi könyvelői feladatok ellátásában legalább 2 éves gyakorlat
 • Költségvetési számvitel ismerete
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása

 

 

Előnyt jelent:

 • Forrás SQL program felhasználói szintű ismerete

 

Illetmény és juttatások:

 • Az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény szabályai szerint.

Pályázathoz csatolandó:

 • A 45/2012. (III.20.) Korm. Rendelet 1. mellékletében meghatározott részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló okirat másolata;
 • Nyilatkozat, amely szerint a benyújtott önéletrajzban és mellékleteiben foglalt személyes adatok kezeléséhez az eljárással összefüggésben a pályázó hozzájárul;

 

 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (ha a pályázó erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkakörben dolgozik, az erről szóló igazolás)

 

 • Nyilatkozat, amelyben a pályázó hozzájárul pályázati anyaga megőrzéséhez;

 A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6722 Szeged, Rákóczi tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: „számviteli referens - főkönyvelő”

vagy

 

e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Pályázati határidő: 2017. május 10.

Elbírálás: 2017. május 15.

Az állás betölthető: 2017. június 10.

Pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatokat állami tisztviselőkből álló 3 tagú szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről az elbírálástól számított 3 napon belül a pályázók értesítést kapnak.

Közérdekű adatok