Ön itt van:Főoldal»Álláspályázatok»Álláspályázat - Pártfogó felügyeleti szakügyintéző munkakör betöltésére
csütörtök, 11 május 2017 13:52

Álláspályázat - Pártfogó felügyeleti szakügyintéző munkakör betöltésére

A Csongrád Megyei Kormányhivatal

az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény, valamint a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

Szegedi Járási Hivatal Hatósági Főosztály I. Gyámügyi Osztályára

pártfogó felügyeleti szakügyintéző munkakör betöltésére.

 

Munkavégzés helye: 6726  Szeged, Derkovits fasor 7-11.

Az  állami tisztviselői jogviszony időtartama: határozatlan időre szól.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X.20.) Kormányrendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

315/2016.(X.20.) Korm.rendelet 1. számú mellékletének 21.2. pontja szerint áldozatsegítési és pártfogó felügyelői feladatkör.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az illetékességi területen együttműködik és kapcsolatot tart a társhatóságokkal; az ítélkező bíróság döntésének megfelelően felügyeli és koordinálja a közérdekű munka büntetés végrehajtását; az ügyész, a bíróság, illetve a büntetés-végrehajtási bíró elrendelésére pártfogó felügyelői véleményt, továbbá a nyomozó hatóság, bíróság, illetve a büntetés-végrehajtási intézet megkeresésére környezettanulmányt készít az elkövetőkről; végrehajtja az elkövetők pártfogó felügyeletét.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmények megállapítására és juttatásokra az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény rendelkezései, valamint a Csongrád Megyei Kormányhivatal Állami Szolgálati Szabályzatában foglaltak az irányadóak.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság;
 • Cselekvőképesség;
 • Büntetlen előélet;
 • felsőoktatásban társadalomtudományi, pedagógus-képzés, hittudományi, közigazga-tási, rendészeti és katonai képzési területen, valamint az államtudományi képzési területen szerzett szakképzettség, vagy, felsőoktatásban jogi képzési területen szerzett szakképzettség, vagy felsőoktatásban bölcsészettudományi képzési területen pszichológia, pedagógia, neveléstudomány, mentálhigiénés családtudományi és családterápiás, valamint mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítő szakképzési területen szerzett szakképzettség, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és OKJ szerinti szociális szolgáltatások, közgazdasági, rendészeti, honvédelmi és közszolgálati szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett szakképesítés.,
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás vállalása

Előnyt jelent:

 • Legalább 1 év hasonló területen szerzett, közigazgatásban, vagy ügyvédi irodában szerzett szakmai tapasztalat;

 Előnyt jelentő kompetenciák:

 • Kiváló szintű empatikus magatartás;
 • Kiváló szintű pontosság, precizitás, megbízhatóság;
 • Kiváló szintű probléma megoldási képesség;
 • Kiváló minőségi munkavégzés;
 • Magas szintű konfliktuskezelés.

 Pályázathoz csatolandó:

 • A 45/2012. (III.20.) Kormányrendelet 1. mellékletében meghatározott részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, nyelvismeretet igazoló okirat másolata;
 • Motivációs levél
 • Nyilatkozat, amely szerint a benyújtott önéletrajzban és mellékleteiben foglalt személyes adatok kezeléséhez az eljárással összefüggésben a pályázó hozzájárul;
 • 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy a bizonyítvány kiállítása iránti kérelem feladóvevénye/bizonylata (az okirat eredeti példányának benyújtása a kinevezés feltétele).
 • Magáncélra létesített ügyfélkapus elérhetőség vállalásáról nyilatkozat

 

 A pályázatok benyújtásának módja: 

 • Postai úton a pályázatnak a Csongrád Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (6722 Szeged, Rákóczi tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot CSB/01/7083-2/2017., valamint a munkakör megnevezését: pártfogó felügyeleti szakügyintéző. 
 • Elektronikus úton Szokolné Meszlényi Éva részére, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

 

Munkakörrel kapcsolatban felvilágosítást  Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal  Hatósági Főosztály I. Gyámügyi Osztály munkatársa, dr. Illés-Németh Olivér pártfogó felügyeleti szakügyintéző, szakmai koordinátor ad, elérhetősége : 62/ 680-511.  

Pályázati határidő: 2017. június 12.

Elbírálás: 2017. június  20.

Az állás betölthető: 2017. július 1.

Pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatokat állami tisztviselőkből álló 3 tagú szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről az elbírálástól számított 3 napon belül a pályázók értesítést kapnak.

Közérdekű adatok