Nyomtatás
2020.06.03, szerda

Élelmiszermikrobiológiai laboratórium

Tevékenység:

  • húsok és hústermékek, zsír, olaj, margarin, tojás és tojástermékek, tej és tejtermékek, gyorsfagyasztott élelmiszerek, édesipari és sütőipari termékek mikrobiológiai vizsgálata;
  • alkoholmentes üdítőitalok, szörpök, alacsony alkoholtartalmú italok és sör mikrobiológiai vizsgálata;
  • gabonafélék, hüvelyesek és termékeik mikrobiológiai vizsgálata;
  • fűszerek mintavétele és vizsgálata;
  • anyatej vizsgálata;
  • kozmetikumok mintavétele és vizsgálata;
  • környezeti minták vizsgálata, személyi és eszköztisztasági minták mintavétele és vizsgálata;
  • az élelmiszerek előállításában szereplő személyek, eszközök és berendezések tisztasági vizsgálata.

Élelmiszer mintavételezés megrendelése: (62) 592-554

A laboratórium elérhetősége

Cím:
Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal
Népegészségügyi Főosztály
Laboratóriumi Osztály
Élelmiszermikrobiológiai laboratórium
6726 Szeged Derkovits fasor 7-11.
Tel.: 62/680-165/2724
Fax: 62/681-701
Közvetlen telefon: 62/681-724

 

Az igénybe vehető víz-mikrobiológiai és élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálatok listája

A Laboratórium térítés ellenében végzett szolgáltatásának díjait itt találhatja. (Mellékleteknél)