Ön itt van:Főoldal»Hírek»Hírek
Csongrád-Csanád vármegyében 11 településen, 20 ingatlant hirdetnek meg árverésre, így mintegy 544 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz 2023. július 4-7. között. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és…
Kedden Csongrád-Csanád vármegyében kizárólag Szegeden lehet majd gépjárművekkel kapcsolatos ügyeket intézni.
A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal épületében tartott ünnepi állománygyűlést az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete Szegeden. Az OMSZ megalakulásának 75. évfordulója alkalmából több életmentő is elismerésben részesült.
A magyar és a szerb fogyasztóvédelem nemzeti sajátosságairól, a lehetséges további együttműködésről, valamint a civil szervezetek fogyasztóvédelmi tevékenységének fontosságáról is egyeztettetek a szakemberek a Zentán megszervezett szerb-magyar fogyasztóvédelmi találkozón.
A Pro domo előadássorozat vendége volt Tátrai János tűzoltó alezredes és Maróthi Róbert tűzoltó főtörzsőrmester. A HUNOR mentőcsapat Csongrád-Csanád vármegyei tagjai a februári, antakyai bevetésükről és törökországi tapasztalataikról tartottak előadást…
A napokban önkéntes véradáson vesznek részt a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal tisztviselői: a vármegye 4 településén 228 fő jelentkezett a kormányhivatal és az Országos Vérellátó Szolgálat közös kezdeményezésére.
2023. április 20-án nyílt meg a gazdálkodók számára az egységes kérelem kitöltési felülete. Az érintettek 2023-ban is kizárólag elektronikus úton nyújthatják be a Magyar Államkincstár részére dokumentumaikat.
Az elmúlt időszakban elfogadott jogszabályváltozásokról és az elektronikus anyakönyvvezetésről is tájékoztatást kaphattak a Csongrád-Csanád vármegyei anyakönyvvezetők a kormányhivatal Rákóczi téri épületében megtartott szakmai napon.
A Szentei Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya és a Népegészségügyi Osztálya 2023. május 9-én elköltözött!
1. oldal / 253