Ön itt van:Főoldal»Hírek»Önkéntesen a tiszta környezetért - várjuk a szegedieket is
2018.04.13, péntek

Önkéntesen a tiszta környezetért - várjuk a szegedieket is

A Csongrád Megyei Kormányhivatal feladatának érzi a lakosság és a területünkön működő gazdálkodó szervezetek irányában a környezettudatos szemléletformálást, ezért idén tavasszal a Föld napja alkalmábólÖnkéntesen a tiszta környezetünkért” mottóval hulladékgyűjtési akciót szervez a lakosság bevonásával.

A hivatal munkatársai 2018. április 21-én, szombaton Szeged több pontján fognak szemetet gyűjteni a közterületekről. Amennyiben helyi lakosként Ön is szeretne csatlakozni, hogy szebbé és tisztábbá tegye a környezetét, várjuk az alábbi helyszíneken:

  • Vadaspark környéke, a hátsó parkoló mellett (hivatali dolgozókon felül 5 fő)
  • Csavar sor, sétáló övezet (hivatali dolgozókon felül 35 fő)
  • Kukorica utca és a Gömöri utca közötti kiserdő. (hivatali dolgozókon felül 40 fő)

Regisztrálni 2018. április 19. 12:00-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet (név, elérhetőség és a helyszín megadásával).

A hulladékszedés szombaton reggel 8:00-kor kezdődik (regisztráció és munkavédelmi oktatás 7:30-kor) és addig tart, ameddig a helyszínen az összes hulladékot össze nem gyűjtöttük.

További technikai információkat (mit hozz magaddal, hogyan öltözz, kitől kapod meg a helyszínen a hulladékos zsákokat, kesztyűt, milyen hulladékot gyűjts stb.),

ITT ÉRHETITEK EL, illetve a regisztrációt követően elküldjük.

 

Az esemény támogatói:

Csongrád Megyei Kormányhivatal

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.