Ön itt van:Főoldal»Hírek»Kormányablakbusz és információk a mezőgazdasági támogatásokról a mezőgazda napokon
2018.05.10, csütörtök

Kormányablakbusz és információk a mezőgazdasági támogatásokról a mezőgazda napokon

Érdemes idén is felkeresni a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a Csongrád Megyei Kormányhivatal standjait.

„A szolgáltató állam kiépítése jegyében minden alkalmat megragadunk, hogy a szolgáltatásainkat közvetlenül is eljuttathassuk az állampolgárokhoz” – fogalmazott Zakar Péter, a Csongrád Megyei Kormányhivatal megbízott igazgatója. Kiemelte, hogy a kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának, valamint Agrár- és Vidékfejlesztési Főosztályának munkatársai tájékoztatást adnak minden, a témakörhöz kapcsolódó, hatósági kérdésről és pályázati támogatásról, amelyek ügyintézése elsősorban elektronikus felületeken zajlik.

Az országban egyedülálló mobil kormányablakbusz is kitelepül, ahol szinte ugyanazon szolgáltatásokat biztosítják, mint a „kőfalak” között: személyi igazolványt igényelhetünk, vezetői engedélyt újíthatunk meg, regisztrálhatunk az ügyfélkapun. 2018 a Családok Éve, ezért a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalok Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának munkatársaitól az érdeklődők információt kaphatnak több témában a családi adókedvezménytől a Családi Otthonteremtési Kedvezményig.