Ön itt van:Főoldal»Hírek»A húszezredik ügyfelet köszöntötték az üllési kormányablakban
2019.04.05, péntek

A húszezredik ügyfelet köszöntötték az üllési kormányablakban

Csongrád megyében tavaly összesen 1,2 millió ügyfél kereste fel a kormányhivatal és a járási hivatalok ügyfélszolgálatait – hangzott el a Mórahalmi Járási Hivatalhoz tartozó üllési kormányablakban, ahol a húszezredik ügyfelet köszöntötték.

 

Minden okmányiroda 2018-ra kormányablakká alakult át Csongrád megyében. Üllésen már 2017 augusztusától fogadhatták megújult épületben az ügyfeleket.

Üllés, a mikrotérség központja, a szomszédos Bács-Kiskun megyéből is érkeztek ügyfelek a korábbi okmányirodába, ezért is jelentős, hogy kormányablakként továbbra is a kistelepülésen intézhetik a helyiek és a környékbeliek a hivatalos ügyeiket – mondta a húszezredik ügyfél köszöntésén Juhász Tünde kormánymegbízott.

A húszezredik ügyfél Lajkó Vilmosné volt, aki jogosítványát intézte a hivatalban. A 74 éves Rózsika néni a közeli Forráskútról érkezett az üllési kormányablakba. Az „okleveles ügyfelet” a település polgármestere, Nagy Atilla Gyula is köszöntötte, aki megjegyezte: gyorsabbá vált az ügyintézés azóta, hogy okmányiroda helyett kormányablak működik a településen.

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata