Ön itt van:Főoldal»Hírek»A kormányhivatal is csatlakozik a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz
2021.09.23, csütörtök

A kormányhivatal is csatlakozik a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz

A kormányhivatal is csatlakozik a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz

A kormányhivatal részéről három napig, 9-18 óráig a vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában, a G-szektorban az Agrárügyi Főosztály és az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály, Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály munkatársai várják az érdeklődőket, de a kormányablakbusz is munkába áll.

- A megyénkben nincs olyan agrárvállalkozás, mezőgazdasági termelő, ami ne kerülne kapcsolatba a kormányhivatallal. A szervezetnek számos olyan területe van, melyekkel a gazdák együttműködnek. Ezek az osztályok a kötelező adminisztráció okán, vagy éppen a támogatások során, a mezőgazdász társadalommal folyamatosan tartják a kapcsolatot, ezért nem meglepő, hogy az állattenyésztési napokon is jelen lesznek a szakemberek – mondta dr. Juhász Tünde a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokkal kapcsolatban a házigazda, vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában.

Három napig, szeptember 23-25-ig a G-szektorban, a kormányhivatal standjánál az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály munkatársait is felkereshetik az érdeklődők. A főosztály egyébként ebben az évben mintegy 6 milliárd forint értékű fejlesztési, beruházást ítélt meg. Az Agrárügyi Főosztály szintén napi kapcsolatban áll az agrárvállalkozókkal, és szintén tudnak segíteni. A Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály szakemberei is jelen lesznek, és a laikus látogatóknak is tudnak fontos információval szolgálni, sőt, még a magunk mögött hagyott ökolábnyomunk nagyságát is megmondják. A mobil ügyfélszolgálat, vagyis a kormányablakbusz pedig a már megszokott szolgáltatásokat kínálja, elkészíthető a személyi igazolvány, a jogosítvány, vagy éppen a COVID-, illetve diákigazolvány és az ügyfélkapu.

- Fontosnak tartjuk, hogy a kormányhivatal minden olyan rendezvényen megjelenjen, ahol közelebb tudjuk vinni a hivatalt az ügyfelekhez. Közös célunk az, hogy mind az ügyfél, mind pedig a hatóság megelégedettségére végezzük a feladatunkat – fogalmazott dr. Juhász Tünde kormánymegbízott.