Ön itt van:Főoldal»Hírek»Ajándék Mindszent számára a kormányablak
2018.07.11, szerda

Ajándék Mindszent számára a kormányablak

Az elsők között nyílt meg a mindszenti kormányablak Csongrád megyében, 2014 tavaszán. Évről évre növekszik az ügyfélszám: 2015-ben 15 ezer volt, tavaly pedig már túllépte a 20 ezret. Az épület energetikai felújításon is átesett, napelemekkel tették gazdaságosabbá az energiafogyasztást.

- A múlt héten kezdődött egy megyejárás. Rendszeresen, negyedévente minden hivatali ingatlanba ellátogatok. Részben azért, mert szeretném látni az ott lévő állapotokat, hiszen fontos a kollégákkal tartani a kapcsolatot. Másrészt a jövőben megtörténő fejlesztésekhez szükség van helyzetképre. Polgármester úrnak köszönöm azt a támogatást, amit a feladat ellátásunkhoz kaptunk, hiszen ez az ingatlan is önkormányzati tulajdonú. Elmondhatom, hogy kiváló az együttműködésünk az önkormányzattal, ami közös érdekünk – mondta Juhász Tünde kormánymegbízott Mindszenten.

Zsótér Károly polgármester szerint egy olyan lélekszámú településnek, mint Mindszent, ajándék, hogy kormányablaka van. A hivatalban nagyrészt mindszenti munkavállalók, a mindszenti emberekért dolgoznak. Ez hatalmas segítség, főleg az időseknek, hiszen nem kell például Hódmezővásárhelyre átjárniuk, ha az ügyeiket szeretnék intézni.

Forrás: radio7.hu