Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»93 kilogramm csokoládét kap a Karitáció Alapítvány - Bohócdoktoroknak gyűjtöttek a Kormányhivatalban
2017.12.18, hétfő

93 kilogramm csokoládét kap a Karitáció Alapítvány - Bohócdoktoroknak gyűjtöttek a Kormányhivatalban

Még november végén hirdette meg a Karitáció Alapítvány az adventi csokigyűjtő akcióját azzal a szándékkal, hogy bohócdoktorai tevékenységét segítse. Több szervezettel közösen megálmodott céljuk, hogy mintegy 1000 gyermek ünnepét tegyék boldogabbá a december 15-ig meghirdetett akcióval. Ehhez járul hozzá holnap a Csongrád Megyei Kormányhivatal 93 kilogramm édességgel.

A hivatal minden szervezeti egysége csatlakozott a felhíváshoz. Heteken át gyűjtötték a szegedi, Rákóczi téri épület portáján a csokoládét. A figyelemfelhívó „gyűjtőpont” különösen eredményesen működött, mert nem csak az állami tisztviselők, hanem az ügyfelek is szép számmal adtak csokoládét. Az elmúlt napokban összegyűjtött édességet – az ügyfelek és a hivatal közös ajándékát – holnap, december 15-én, délelőtt 11 órakor adja át az alapítvány elnökének Wéhli Márknak dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a Kormányhivatal III. emeleti sajtószobájában.

Cím: Csongrád Megyei Kormányhivatal, Szeged, Rákóczi tér 1. 

Az eseményre várjuk a sajtó képviselőit is!

Szeged, 2017. december 14.

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata