Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Apátfalván zárul a mobilizált kormányablak megyei körútja
2016.09.19, hétfő

Apátfalván zárul a mobilizált kormányablak megyei körútja

A vártnál is nagyobb érdeklődés övezte a mobilizált kormányablak megjelenését Csongrád megye településein: különösen a bentlakásos intézményekben élők személyi okmányának pótlásában nyújtott hasznos segítséget, de volt olyan ügyfele is a mozgó kormányablaknak, aki 12 éve lejárt személyi igazolványát cserélte ki most, érvényesre.

Mint ismeretes, Csongrád megye hét járásának 14 települését kereste fel az utóbbi egy hétben az az ügyfélszolgálati busz, amelyet a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala bocsátott a Csongrád Megyei Kormányhivatal rendelkezésére. A mobil kormányablak megyei körútja során elsősorban azon nagyobb lélekszámú településekre vitte el a helyszíni ügyintézés lehetőségét, amelyek messzebb esnek a járási központtól, de olyan helyi adottságokat is figyelembe vettek a menetrend összeállításakor, mint a bentlakásos intézmények jelenléte. A szeptember 13. és szeptember 20. között zajlott megyei roadshow holnap zárul Apátfalván.

Az ügyfélszolgálati buszt 13 órára várja a Polgármesteri Hivatal épülete elé dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára és dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott, Szekeres Ferenc polgármester jelenlétében. Itt számolnak be a sajtó munkatársainak is az egy hetes, éles üzem eredményeiről, tapasztalatairól is.

A sajtóesemény helyszíne:

 Polgármesteri Hivatal előtti terület
Apátfalva, Templom utca 69.

A sajtóesemény időpontja:     2016. szeptember 20. 13:00

                                       

 

                              

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata