Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Az állatszállítás állatvédelmi vonatkozásai
2017.02.02, csütörtök

Az állatszállítás állatvédelmi vonatkozásai

MEGHÍVÓ

(ÉLŐÁLLAT SZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE)

Tájékoztatom, hogy a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya az állatoknak a szállítás és a kapcsolódó műveletek közbeni védelméről szóló 1/2005/EK rendelet 6. cikk (5) bekezdésében előírtaknak megfelelően állatjóléti oktatást szervez élőállat szállítók részére.

A képzés helye és időpontja: 2017. február 24. (péntek) 9 óra

6724 Szeged, Vasas Szent Péter u. 9., földszinti tárgyaló

A képzés 8:30-tól regisztrációval kezdődik, ezután kerül sor az állatvédelmi ismeretek és a témával kapcsolatos hatályos jogszabályok ismertetésére. A képzés írásbeli vizsgával zárul, melynek sikeres letétele alapfeltétele a bizonyítvány megszerzésének. Sikertelen vizsga esetén a jelentkezőnek új képzésen kell részt vennie, ahol ismét vizsgát tehet. A vizsgázók bizonyítványukat postai úton kapják meg.

A képzés díja: 20.000 Ft.

Jelentkezni a Csongrád Megyei Kormányhivatal honlapjáról (www.csmkh.hu) letöltött, kitöltött jelentkezési lap megküldésével lehet. A jelentkezési lap megküldhető postai úton a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztály címére (6724 Szeged, Vasas Szent Péter u. 9.); faxon a 06/62 680-801 számra; illetve elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A képzési díj befizetéséről szóló számla kiállításához a jelentkezési lapon fel kell tüntetni a képzés költségeit viselő cég vagy magánszemély adatait. Az összeget csekken illetve átutalással lehet befizetni. A csekket a jelentkezési lap beküldését követően postázzuk a jelentkezők részére. A bizonyítványt csak a befizetést igazoló dokumentum másolatának megküldése után postázzuk. A képzésre hozzanak magukkal 1 db, 3 hónapnál nem régebbi igazolványképet.

Felhívom a jelentkezők figyelmét, hogy érvényes bizonyítvány hiányában szállítási tevékenységet NEM végezhetnek.

További információt a 06-62/680-800 telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.