Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Csada László-díj átadása
2018.03.12, hétfő

Csada László-díj átadása

Immáron ötödik alkalommal adják át a Dr. Csada László-díjat 2018. március 13-án (kedden) Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában. Az elismerés három kategóriában: közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztják ki.
A Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított elismeréssel a fogyasztóvédelem iránti elkötelezettséget ismerik el a vállalkozói, valamint a civil szférában és a közigazgatásban dolgozók között. Az eseményen a Fogyasztóvédelmi Hatóság által 2011-ben bevezetett vállalkozások pozitív listájára idén felkerülő vállalkozásoknak is átadják okleveleiket.

Az átadó ünnepségnek a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza ad otthont. Itt mások mellett dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, Nemesi Pál, a kamara elnöke; Varga József, a Dél-Alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke; valamint Petrik Sándor, a Szeged Járási Hivatal Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője lesznek jelen.

 

Időpont: 2018. március 13. kedd 10:00
Helyszín: CSMKIK Székház (6721 Szeged, Párizsi krt.8-12. II. emelet, Rainer Ferenc terem)

 

Velük, valamint a díjazottakkal az esemény után lesz lehetőség interjúkészítésre a helyszínen!

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata