Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Hétfőn átadják a NAV munkaállomásait és a járási hivatal kibővült épületét Hódmezővásárhelyen
2018.01.29, hétfő

Hétfőn átadják a NAV munkaállomásait és a járási hivatal kibővült épületét Hódmezővásárhelyen

Kibővült épület, új szolgáltatások a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalban 
Hétfőn átadják a NAV munkaállomásait a kormányablakban
 
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adja át azt a nemrégiben befejezett beruházást, amelynek köszönhetően tovább javult az ügyintézés színvonala a hódmezővásárhelyi járásban élők számára. 
 
Megújult és kibővült szolgáltatásokkal működik január 1-től a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épülete. A Csongrád Megyei Kormányhivatal közel 350 millió Ft hazai költségvetési forrás felhasználásával egy több, mint 800 m2-es, új irodaépülettel növelte meg az ingatlant. Az épületbővítésnek köszönhetően a kormányablak az eddigi 16 helyett 24 munkaállomással működik, és gyarapodott az itt elérhető szolgáltatások köre is. 
 
Az adóhatósági ügyintézésre szolgáló NAV ablak 5 új munkaállomás kialakítását igényelte, így ma már 29 munkaállomáson dolgoznak az épület földszintjén található kormányablakban. A bővítés további előnye, hogy ide költözhetett a járási hivatal Foglalkoztatási Osztályának, valamint a Földhivatali Osztályának ügyfélszolgálata is. Az eddig megszokott okmányirodai és családtámogatási ügyek mellett tehát földhivatali, foglalkoztatási és adóügyekben is itt fogadják az ügyfeleket.
 
A beruházást 2018. január 29-én hétfőn 12 órakor adja át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A járás lakosságának nevében Hegedűs Zoltán, a megyei jogú város alpolgármestere veszi át a beruházást.