Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Influenza vírusról, oltóanyagról a háziorvosoknak Szegeden - Szezonnyitó értekezletet tart az OKI
2017.11.15, szerda

Influenza vírusról, oltóanyagról a háziorvosoknak Szegeden - Szezonnyitó értekezletet tart az OKI

Az Országos Közegészségügyi Intézet a Csongrád Megyei Kormányhivatalban Influenza szezonnyitó értekezletet rendez november 16-án, Szegeden. Az eseményen, amelyen háziorvosok és megyei szakdolgozók jelenlétére számítanak, részt vesz dr. Szabó Enikő, az OKI főigazgató-helyettese, helyettes országos tisztifőorvos is.

Az értekezleten előadások hangzanak el a Nemzeti Influenza Labor főorvosától az influenza vírusról, egy oltóanyag szakértő beszél a vakcina hatékonyságáról, de bemutatják a megyei figyelőszolgálat működését és helyi jó gyakorlatként dr. Bakos Attila, székkutasi háziorvos bemutatja saját módszerét az átoltottság növelésére.

A program kapcsán dr. Szabó Tünde, OKI főigazgató helyettes, OKI dr. Bosnyákovits Tünde megyei tisztifőorvos, és dr. Bakos Attila háziorvos áll a sajtó munkatársainak rendelkezésére 12:30-tól a Csongrád Megyei Kormányhivatal nagyterme előtti térben.

Helyszín:  Szeged Rákóczi tér. 1.

Időpont: 2017. november 16. (csütörtök) 12:30

Megjelenésére számítunk!

 

Szeged, 2017. november 15. 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata