Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Munkavédelmi Nyílt Nap Szegeden
2019.01.15, kedd

Munkavédelmi Nyílt Nap Szegeden

Országosan több mint 16 ezer, míg Csongrád megyében több mint 700 munkabaleset történt a harmadik negyedév végéig, ezek közül országos adatokat tekintve 56, Csongrád megyében 1 volt halálos. A balesetek megelőzésének elősegítéséért a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös Munkavédelmi Nyílt Napot tart 2019. január 15-én Szegeden, a Kamarai Székházban.

Az esemény célja segíteni a megye munkáltatóit abban, hogy a munkavédelmi tudatosság magasabb szintre emelkedjen, hozzájárulva a munkahelyi balesetek elkerüléséhez. Az eseményen olyan foglalkoztatók mutatkoznak be, ahol a biztonság alapvető érték a vállalkozás tevékenysége során. A jó gyakorlatokat a MARS Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., a MONSANTO Hungária Kft., valamint az Országos Munkavédelmi Bizottság képviselői osztják meg a résztvevőkkel. Emellett a résztvevők a 2019. évi országos munkavédelmi hatósági tervről, valamint a munkavédelmi ellenőrzési irányelvekről is tájékozódhatnak.

A rendezvény előtt 9:40 és 10:00 között dr. Horesnyi Julianna, a CSMKH Szegedi Járási Hivatal Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának vezetője, valamint dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, a kamara titkára válaszol a Sajtó kérdéseire. A rendezvény teljes ideje alatt sajtónyilvános.

Helyszín: CSMKIK Székház (6721 Szeged, Párizsi krt. 8.12.)

Időpont: 2018. január 15. kedd 10:00, (Interjúkészítés: 9:40 és 10:00 között)