Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Öt évesek a járási hivatalok - Folytatódik a beszámolók sora
2018.03.27, kedd

Öt évesek a járási hivatalok - Folytatódik a beszámolók sora

Az elvégzett munkáról adnak számot a Csongrád megyei hivatalvezetők

 

Folytatódik a megye csaknem minden települését érintő tájékoztatás sorozat, amely lehetőséget ad arra, hogy a helyi képviselő testület közvetlenül megismerhesse a területi közigazgatás utóbbi öt évében elvégzett munkát és véleményt nyilvánítson az átalakítás megyei eredményeiről. Az illetékes járási hivatalok vezetői azon településeken tartanak beszámolót ahol erre igény van. Mellettük a megyei kormánymegbízott, dr. Juhász Tünde is részt vesz a számadásban: Csongrád megye minden járásába eljutva, kisebb-nagyobb településeken számol be a kormányhivatal munkájáról és várja a képviselők észrevételeit. Ezen a héten, Makón, Mindszenten és Bakson tart beszámolót a testületi ülésen a kormánymegbízott.

 

Az elmúlt öt év munkájának eredményéről adnak számot és ismertetik eredményeiket a járási hivatalvezetők. Ezen túlmenően javaslatokat is kérnek a testületek tagjaitól arra vonatkozóan, miként lehetne a szolgáltatások nyújtását, a feladatellátást még inkább az ott élők igényeihez igazítani. Tájékoztatásul a helyszínek és időpontok: 

 

  1. március 27-én:

Kiszombor 14:00 (PM Hivatal) - dr. Lakatos-Tóth Andor (az ülés elején)

Maroslele 14:00 (PM Hivatal) - dr. Lakatos-Tóth Andor (az ülés végén adna elő hivatalvezető-helyettes úr)

 

 

  1. március 28-án:

Makó 9:00 (PM Hivatal Nagyterem) - dr. Juhász Tünde, dr. Lakatos -Tóth Andor

Mindszent 14:00 (PM Hivatal) - dr. Juhász Tünde, dr. Végh Ibolya

Baks 15:00 (PM Hivatal házasságkötő terem) - dr. Juhász Tünde, dr. Szalai Gabriella   

 

Amennyiben a helyi és a megyei média képviselő nem tudnak részt venni az üléseken, vagy az ülésről készített beszámolón kívül, bővebben is foglalkoznának a témával, javasoljuk, hogy a hivatalvezetőt közvetlenül keressék nyilatkozat, interjú ügyében. Készséggel állnak rendelkezésre.

 

Szeged, 2018. március 26. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata