Ön itt van:Főoldal»Hírek»Sajtómeghívók»Pénteken átadják Csongrád megye 11. Kormányablakát Üllésen
2017.09.28, csütörtök

Pénteken átadják Csongrád megye 11. Kormányablakát Üllésen

Korszerűbb épületben, megújult szolgáltatásokkal várja a lakosságot a Polgármesteri Hivatal

Példás összefogásnak köszönhetően újult meg az üllési Polgármesteri Hivatal és lett a korábban itt működő okmányirodából korszerű Kormányablak. Három minisztérium nyújtott támogatást és a helyi önkormányzat saját erőből is finanszírozta a beruházás munkálatait, amelynek köszönhetően pénteken délelőtt ünnepélyesen átadják a település megújult központi épületét és a megye legújabb ügyfélszolgálati pontját.

Üllés Nagyközség Polgármesteri Hivatala mind küllemében, mind pedig szolgáltatásaiban megújultan várja hétfőtől a település lakosságát. A hónapokon át tartó felújítás alapját a Csongrád Megyei Kormányhivatal által elnyert, energetikai korszerűsítési pályázat teremtette meg, és azzal egy időben Kormányablakká alakították a megye egyik utolsó okmányirodáját is. A változást az itt élők kérése és az időszerű felújítás egyaránt indokolta. A beruházás költségeihez a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, és a Miniszterelnökség mellett a Belügyminisztérium és a település is hozzájárult.

A szeptember 29-i átadásra Üllésre érkezik dr. Nemcsok Dénes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium környezeti és energiahatékonysági operatív programokért felelős helyettes államtitkára és dr. Zöld-Nagy Viktória, a Miniszterelnökség területi közigazgatás-fejlesztésért felelős helyettes államtitkára. Köszöntőt mond dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, B. Nagy László, a térség országgyűlési képviselője és Nagy Attila Gyula, a település polgármestere is.

Mellékelten küldöm az eseményre szóló meghívót!

Várjuk a sajtó munkatársait a 11:30-kor kezdődő ünnepségen Üllésen, a Polgármesteri Hivatal előtti téren (Dorozsmai út 40.)

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata