Nyomtatás
2021.03.16, kedd

Kitüntették a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársát

A Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozta Balázs Gittának, a kormányhivatal nyugalmazott kormánytisztviselőjének március 15-én a köztársasági elnök. A Dr. Csada László-díjat is kiosztották Csongrád-Csanád megyében.

Több évtizedes közigazgatásban végzett, különösen a fiatalok pályaválasztását segítő, magas színvonalú szakmai munkájának elismeréseként Balázs Gittának, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának nyugalmazott kormánytisztviselőjének, Áder János köztársasági elnök március 15-e alkalmából a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adományozott.

Idén is hárman érdemelték ki Csongrád-Csanád megyében a Dr. Csada László-díjat. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen ítélték oda az alapítók: a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület. Közigazgatási területen végzett munkájáért Bereczkiné Kovács Erzsébet, a Szegedi Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakképző Iskola pedagógusa, civil területen Varga József, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület korábbi elnöke, vállalkozási területen dr. Szeri István, a Tisza Volánnál volt vezérigazgatója kapta. Hagyomány, hogy a március 15-i fogyasztóvédelmi világnaphoz kapcsolódva adják át a Csada-díjakat. A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel későbbi időpontban vehetik majd át a díjazottak az elismerést.