Ön itt van:Főoldal»Hírek»Több ezer ügyfelet szolgált ki a kormányablak busz Csongrád megyében
2019.04.03, szerda

Több ezer ügyfelet szolgált ki a kormányablak busz Csongrád megyében

Az elmúlt két évben mintegy 6000 ügyfél vette igénybe a Csongrád Megyei Kormányhivatal kormányablak buszának szolgáltatásait. A mobilizált ügyfélszolgálat megyei körútjának állomásai között az idén is szerepelni fognak idősotthonok, büntetés-végrehajtási intézetek, gyermekotthonok, valamint különböző fesztiválok, rendezvények.

 

A mobilizált ügyfélszolgálat az idén első alkalommal Nagymágocson, a Kastélyotthon lakóinak segített a gyors ügyintézésben. Az eseményen Juhász Tünde kormánymegbízott elmondta, igen fontos feladatot lát el a „kormányablak busz”, hiszen segítségével a kormányablakokat nélkülöző településeken is intézhetik a lakosok az ügyeiket. Itt, Nagymágocson főként a személyi igazolványok cseréje miatt keresik fel a szociális otthon lakói az ügyfélszolgálat két munkatársát – fűzte hozzá.

A kormányablak busz megyei körútjának állomásai között az idén is szerepelnek majd idősotthonok, büntetés-végrehajtási intézetek, gyermekotthonok, valamint különböző fesztiválok, rendezvények.

A mobil ügyfélszolgálat még ebben a hónapban többek között Zsombóra, Zákányszékre, Röszkére, Ásotthalomra, Ruzsára, Forráskútra, illetve Székkutasra érkezik. A kormányablak busz pontos menetrendje ezen a linken érhető el. (http://www.kormanyhivatal.hu/hu/mobilizalt-kormanyablak-ugyfelszolgalatok)

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata