Ön itt van:Főoldal»Hírek»VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap
2020.08.25, kedd

VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap

Elvesztette munkáját? Vagy kész váltani? Mit szólna ahhoz, hogy VISSZA A PÁLYÁRA?

Találja meg következő munkahelyét online a VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Napon 2020. október 8-án 10:00 és 16:00 óra között.

Online toborzási eseményünkkel a magyar és az EU/EGT polgárokat kívánjuk összekapcsolni állásokkal és olyan magyar vállalatokkal, amelyek képzett munkatársakat és motivált tehetségeket keresnek.

A koronavírus járvány okozta kihívásokkal teli helyzet enyhítése érdekében a hazai munkalehetőségeket keresők, a külföldről hazaköltözni készülő magyar munkavállalók, a fiatalok és a magyarországi munkalehetőségeket kínáló vállalatok, munkaadók számára az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával

2020 október 8. (csütörtök) 10.00-16.00 óra között

VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap - BACK ON TRACK Hungarian Job Day
Európai Online Állásbörzét szervezünk.

Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?

Az idei esemény az alábbi ágazatokból kínál toborzási lehetőséget:

  •      IT, kommunikáció, technológia,
  •      Pénzügyi szolgáltatások, üzleti adminisztráció,
  •      Mérnöki helyek, autóipar, termelés,
  •      Shared Service szolgáltatók, ügyfélszolgálatok,
  •      Egészség és biotechnológia,
  •      Hotel, turizmus, vendéglátás,
  •      Kereskedelem és szállítás.

 

Egyéb ágazatokból is szívesen fogadjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét, amennyiben munkavállalókat keresnek akár Magyarországon belül, akár az EU/EGT országokból, és a szabad pozícióikat Európa-szerte hirdetnék.

Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze segítségével egyszerűen találhatnak képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással is rendelkező munkavállalókat – utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.  A regisztráció kiállító cégek számára már elérhető.

Mit kínál az álláskeresők számára?

Az online eseményen az álláskeresők feltöltött szakmai önéletrajzukkal egy kattintással jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár online felvételi interjún is. A regisztráció hamarosan megnyílik számukra.

Az EURES Magyarország munkatársai az érdeklődő látogatóknak díjmentes tanácsadást nyújtanak a hazai munkalehetőségekről, élet- és munkakörülményekről, álláskeresési tudnivalókról és mindenről, ami az uniós munkaerő-mobilitáshoz tartozik.

 

Az online állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes és biztonságos.

 

 

További információ az EURES Magyarország weboldalán:

 

eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala:

 

www.europeanjobdays.eu

Az esemény Facebook oldala:

 

Facebook-esemény