Ön itt van:Főoldal»Hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal

a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

Csongrád Megyei Kormányhivatal 
Foglalkoztatási Főosztály, Munkaerőpiaci Osztály

TOP 6.8.2-15-SG1 szakmai megvalósító

munkakör betöltésére.

Az állami szolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 2018. december 31. –ig tartó állami szolgálati jogviszony

Még november végén hirdette meg a Karitáció Alapítvány az adventi csokigyűjtő akcióját azzal a szándékkal, hogy bohócdoktorai tevékenységét segítse.

Még november végén hirdette meg a Karitáció Alapítvány az adventi csokigyűjtő akcióját azzal a szándékkal, hogy bohócdoktorai tevékenységét segítse. Több szervezettel közösen megálmodott céljuk, hogy mintegy 1000 gyermek ünnepét tegyék boldogabbá a december 15-ig meghirdetett akcióval. Ehhez járul hozzá holnap a Csongrád Megyei Kormányhivatal 93 kilogramm édességgel.

A hivatal minden szervezeti egysége csatlakozott a felhíváshoz. Heteken át gyűjtötték a szegedi, Rákóczi téri épület portáján a csokoládét. A figyelemfelhívó „gyűjtőpont” különösen eredményesen működött, mert nem csak az állami tisztviselők, hanem az ügyfelek is szép számmal adtak csokoládét. Az elmúlt napokban összegyűjtött édességet – az ügyfelek és a hivatal közös ajándékát – holnap, december 15-én, délelőtt 11 órakor adja át az alapítvány elnökének Wéhli Márknak dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a Kormányhivatal III. emeleti sajtószobájában.

Cím: Csongrád Megyei Kormányhivatal, Szeged, Rákóczi tér 1. 

Az eseményre várjuk a sajtó képviselőit is!

195,54 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Csongrád Megyei Kormányhivatal komplex laboreszköz fejlesztésre a betegbiztonság növelése érdekében

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Hódmezővásárhelyi Járási Hivatala Hódmezővásárhely, Ady Endre út 14. szám alatti épületének bővítési munkálatai hamarosan befejeződnek. 2017. december 18. és 19-án berendezik a Kormányablak ügyfélszolgálati helyiségét, így ezen a két napon, az épület földszintjén az ügyfélfogadás szünetel. Az ügyintézés lehetőségét azonban folyamatosan biztosítják a Csongrád Megyei Kormányhivatal saját Kormányablak buszával az Ady Endre úti épület előtti parkolóban, valamint az épület első emeletén, a Kormányablak ügyfélfogadási idejével megegyező időtartamban 

december 18-án: 7.00-17.00 óráig

december 19-én: 8.00-16.00 óráig 

2017. december 20-tól már a megújult helyszínen, és új szolgáltatásokkal fogadják az ügyfeleket: a Petőfi út 6. szám alól a Földhivatali Osztály, az Andrássy út 28. szám alól pedig a Foglalkoztatási Osztály ügyfélszolgálata átköltözik az Ady Endre út 14. szám alá.

 

Köszönjük az ügyfelek türelmét és megértését!

csütörtök, 14 december 2017 11:38

A karácsonyfa alá került az agrártámogatás!

Az agrártámogatások összege, és a támogatásokhoz jutott ügyfelek száma is jelentősen emelkedett 2015 óta, illetve az igényelt összegek előlegének kifizetése is a terv szerint alakult - tájékoztatta a sajtó munkatársait dr. Juhász Tünde, kormánymegbízott és Szél István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei elnöke csütörtökön a hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Agrár-és Vidékfejlesztés Főosztályán.

Foglalkoztatási Főosztály Felhívása

Közérdekű adatok