2020.06.30, kedd

Köszönőlevél

Köszönőlevél az üllési kormányablakban dolgozók részére.
2019.12.04, szerda

Köszönőlevél

Hallássérült ügyfelünk levélben mondott köszönetet a Csongrádi Járási Hivatalban tapasztalt méltányos és hozzáértő ügyintézésért.
Tisztelt Kormánymegbízott Asszony! Kérem, engedje meg, hogy egy hómezővásárhelyi ENAR ügyintéző, Csépe Mária lelkiismeretes, szakszerű és - véleményem szerint a munkaköri kötelességén túlmenő - segítő munkájáért elismerésemet és köszönetemet fejezzem…
2019.10.11, péntek

Köszönetnyilvánítás

Márton Zsuzsanna, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége elnöke levélben mondott köszönetet hivatalunk munkatársainak a Külhoni magyar gyermeke éve alkalmából rendezett könyvgyűjtésért.
2019.10.11, péntek

Köszönetnyilvánítás

Domokos László ügyfelünk a makói kormányablak munkatársainak mond köszönetet levelében a figyelmességükért és segítőkészségükért.
2019.10.11, péntek

Köszönetnyilvánítás

A Foglalkoztatási Főosztály valamint Maróti Erika munkatársunk segítőkészségét és felkészültségét köszönőlevélben ismerte el ügyfelünk, Marsovszki Izabella Noémi.
2019.10.03, csütörtök

Köszönetnyilvánítás

Elégedett ügyfeleink a Szentesi Járási Hivatal munkatársainak hozzáállása, ügyintézése miatt írtak köszönő levelet.
2019.08.22, csütörtök

Köszönőlevél könyvadományért

Köszönőlevelet küldött a székesfehérvári Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. azért a könyvadományért, amelyet nemrégiben bocsátott rendelkezésükre hivatalunk.
1. oldal / 12