You are here:Főoldal»Hírek
 

A kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzánk. Bár szeretnék, de elfoglaltságaim miatt ritkán tudok találkozni azokkal, akik személyesen szeretnék megosztani velem hivatalos ügyüket. 
Szerencsére az internet világa megoldást adhat erre: kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és egy héten belül válaszolni fogok a kérdésére. 
 
 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde, Kormánymegbízott Üzenetküldés
 

Megjelent a 2018. évi munkahelyteremtő pályázat

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Nemzeti Foglalkoztatási Alap 2018-2019. évi központi kerete terhére 5 milliárd Ft támogatási keretösszeggel hirdette meg pályázatát. A kiírás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójuk javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

 

Bővebb információ

A Csongrád Megyei Kormányhivatal 2018. február 01. napján továbbképző fórumot szervez a társadalombiztosítási kifizetőhelyek, valamint a könyvelő irodák ügyintézői számára.A továbbképző fórum tervezett időpontja: 2018. február 01. (csütörtök) 9:00 –…
Az Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány meghirdeti „Az állatorvos szerepe az állatvédelemben" című továbbképzését.
A Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal közösen emlékezik holnap a doni áttörés 75. évfordulójára a Rákóczi téri, Szabad emlékezés szobránál.

Hivatkozások